S.C ARTQUILLING S.A.

MOTTO: Arta este ca a doua natura a realitatii.


 

3.5. DESCRIEREA PRODUSELOR

       S.C. ART-QUILLING S.A. comercializează o gamă variată de obiecte decorative utile decorării  încăperilor fie unei case ,apartament,sau chiar birourilor.

        Produsele noastrea sunt realizate conform artei , care da si numele nostru :"QUILLING” .Respectam tehnica de lucru specifica; Aceasta consta in rularea hartiei.

     

     Designerii  sunt avizati,au experienta in domeniu si datorita lor produsele noastre sunt deosebite. Obiectele sunt lucrate manual ,astfel imbinand imaginatia cu experienta si placerea produsele nostre,sunt unicate.Produsele sunt de bun gust şi de calitate, cu preţuri accesibile ,in functie de durata realizarii comenzii,si a materialului investit.

 

   Firma ART-QUILLING va încerca menţinerea calităţii produselor oferite la înălţimea exigenţelor clienţilor, asigurarea calităţii fiind condiţia esenţială pentru păstrarea fidelităţii si atragerea clienţilor.

    Avantajele principale ale produselor comercializate de firma ART QUILLING sunt preţurile accesibile, calitatea, caracteristicile speciale ca rezultat al caracterului unicat al unora dintre acestea, precum şi posibilitatea achiziţionării unor obiecte decorative din faţa calculatorului.

 

 

 

CAPITOLUL 4 – GRUPUL ŢINTĂ

    Obiectele decorative comercializate de ART-QUILLING T se adresează persoanelor iubitoare de frumos, deschise la nou în materie de obiecte decorative. Produsele oferite de acest magazin nu sunt produse de lux, dar sunt produse de bun gust şi calitate, cu preţuri accesibile care să permită şi persoanelor ce dispun de un buget redus să confere căminului lor o atmosferă modernă şi primitoare.

    În ceea ce priveşte concurenţa, în prezent pe piaţa bucureşteană există un număr redus de magazine care au ca obiect de activitate comercializarea de obiecte decorative. Piaţa de obiecte decorative este o piaţă în creştere în România.

 

 

 

 

CAPITOLUL 5– ANALIZA CASH-FLOW

    Valoarea totală a investiţiei se ridică la 7.000 Euro, din care S.C. ART-QUILLING S.A. a contribui cu 4.000 Euro, pentru restul de 3.000 Euro solicitând un credit la Banca Română pentru Dezvoltare (BRD). Împrumutul este solicitat pe o perioadă de 1 an.

Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!